- See more at: https://jepunmari2.blogspot.com/p/cara-tukar.html#sthash.PrrPdanp.dpuf Chenta Syahiera: August 2013

17 Aug 2013

Hari-Hari Yang Strreeessss...

Posted by scha syahiera at 21:30 2 comments
Stress ? Semua orang pernah alami. Ieyra tau, korang pom tau kan.

Minggu EXAM. Memang stress. Ada pulak problems lain yang datang mencelah. Ada budak perempuan mane tah yang buat hal kat facebook. Ieyra rase macam nak tumbuk je muke budak tu. Sampah betul laa.

Then, masalah rumah yang tak bertangga ni. Ieyra pom tak faham. Nape orang  yang Ieyra sayang tuu, macam tak nak dengar cakap apa yang Ieyra cakap. Bukan macam, tap memang tak nak dengar. Takpe laa. Harap jodoh ni berpanjangan, kekal sampai bile-bile. Tu yang Ieyra nak, yang die nak, tak tau. Kene tanya die.

Whatever pom, Ieyra harap Hari-Hari Stress ni tak berpanjangan. :)



As usual, there is a great woman behind every idiot.
 

Chenta Syahiera Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea